In onze winkel vindt u vele aanbiedingen, o.a. titels van uitgeverij Taschen en Librero. Voor een uitgebreide keuze uit ons assortiment verwijzen wij naar de

STANDAARD WEBSITE
 
Egon Schiele Taschen  
Egon Schiele. Complete Paintings, 1908–1918

Tobias G. Natter
gebonden, 600 pagina's
290 x 395 mm

€ 150,00

Een eeuw na zijn dood choqueert en verwart Egon Schiele nog steeds met zijn verknipte, gekwelde en expliciet seksuele schilderijen.
Dit boek in jumboformaat brengt de turbulente, korte, maar buitengewoon invloedrijke carrière van de kunstenaar in beeld met de complete catalogus van zijn 221 schilderijen van 1909 tot 1918.

 
anatomie van een gezonde rug  
Anatomie van een gezonde rug

Philip Striano Dr.
paperback, 160 pagina's 280 x 222 mm

€ 9,95

Veel mensen hebben last van pijn in de rug en de nek en roepen daarvoor medische hulp in. Door bewustwording, actief handelen en kennis kunt u de gevoeligheid voor rug- en nekpijn zelf verminderen en zelfs voorkomen. De anatomische illustraties tonen hoe de ruggengraat werkt en maken duidelijk welke spieren en ligamenten er invloed op uitoefenen. Daarnaast krijgt u allerlei oefeningen die deze belangrijke spieren en banden rekken, versterken en stabiliseren.

Anatomie van een gezonde rug geeft duidelijke stap-voor-stapinstructies voor elke beweging en een reeks oefenprogramma’s die niet alleen goed zijn voor de rug, maar voor het gehele lichaam. Met tips die u laten weten wat u moet doen – en wat u moet laten – verschaft dit boek essentiële informatie over het menselijk lichaam en over het krijgen en behouden van een soepele en sterke rug.

 
 

1001 boeken die je gelezen moet hebben nieuwe editie

Peter Boxall
gebonden, 960 pagina's
160 x 210 mm

€ 19,95

Verhalen vertellen is van alle tijden en culturen. Verhalen ontroeren, amuseren, dragen kennis over en geven ons inzicht in de wereld om ons heen.
Dit boek biedt een overzicht van literaire hoogtepunten uit de wereldliteratuur. De roman wordt getoond in al zijn facetten, creativiteit en scherpzinnigheid, uiteenlopend van klassiekers als Don Quichot, Gullivers reizen, Dode zielen, Madame Bovary tot de hedendaagse fictie van Atwood, Houellebecq of Mulisch.
Aan bod komen thema’s als liefde en oorlog, eenzaamheid en de zin van het bestaan.
Dit uitgebreide naslagwerk over alle grote romans en schrijvers uit de wereldliteratuur spreekt iedere lezer tot de verbeelding.
De eclectische lijst van literaire hoogtepunten uit de wereldliteratuur werd samengesteld door een internationaal team van schrijvers, critici, academici en journalisten.
Voor Nederland heeft Ed van Eeden een bijdrage geleverd.
Met meer dan zeshonderd foto’s van boekomslagen, titelpagina’s en portretten van auteurs is dit het ultieme boek voor iedereen die van lezen houdt.
Deze herziene editie bevat nu ook de meest recente en spraakmakende romans van de 21e eeuw. Dit is een groots werk over titels die u gelezen moet hebben! .

 
handletteren

 
Handletteren

Thy Doan
paperback, 144 pagina's
230 x 180 mm

€ 7,95

In dit boek vind je talloze lettertypes van letterkunstenaars om mee te experimenteren. Op de vele oefenbladzijden kun je letters combineren en uitproberen welke je het beste liggen. De vele voorbeelden bieden daarnaast een bron van inspiratie om zelf een alfabet te ontwerpen. Al zijn er een paar richtlijnen, handletteren biedt je de vrijheid om een werk helemaal naar je hand te zetten en er intens plezier aan te beleven.
 

 

STANDAARD WEBSITE