In onze winkel vindt u vele aanbiedingen, o.a. titels van uitgeverij Taschen en Librero. Voor een uitgebreide keuze uit ons assortiment verwijzen wij naar de

STANDAARD WEBSITE
 
Egon Schiele Taschen  
Egon Schiele. Complete Paintings, 1908–1918

Tobias G. Natter
gebonden, 600 pagina's
290 x 395 mm

€ 150,00

Een eeuw na zijn dood choqueert en verwart Egon Schiele nog steeds met zijn verknipte, gekwelde en expliciet seksuele schilderijen.
Dit boek in jumboformaat brengt de turbulente, korte, maar buitengewoon invloedrijke carrière van de kunstenaar in beeld met de complete catalogus van zijn 221 schilderijen van 1909 tot 1918.
 
Nomadic Homes Taschen  
Nomadic Homes. Architecture on the Move
INT
gebonden, 344 pagina's
242 x 317mm
 € 49,99

Mobiele woningen zijn er in alle soorten en maten, voor de rijken en de armen, voor de trendsetters en de pechvogels. Van woonplaats veranderen is als concept zo oud als de mensheid. Mensen verplaatsen zich met de seizoenen mee of, tegenwoordig wat gebruikelijker, voor hun vrijetijdsinvulling. Deze geïllustreerde uitgave bevat enkele van de opvallendste voorbeelden van nomadische woningen, van totaal vernieuwde Airstream-trailers via spectaculaire jachten zoals Motor Yacht A van Philippe Starck tot extremen als privévliegtuigen in de categorie A319 of Boeing 737, de vliegende paleisjes voor de enkeling die het zich kan permitteren. Aan het andere eind van het spectrum zien we vluchtelingenhuisvesting voor de mensen die gedwongen onderweg zijn, waaronder exemplaren van de architect Shigeru Ban, die de Pritzker Prize won.

 
Moderne kunst in cassette Taschen  

Moderne Kunst (2 dln in cass.)
Hans Werner Holzwarth
gebonden, 674 pagina's
240 x 305 mm
€ 39,99

Deze 2-delige uitgave bevat 300 werken van evenzoveel kunstenaars over een periode van ruwweg 150 jaar, vanaf het moment dat schilders hun atelier verlieten en in de natuur het veranderende licht wilden vastleggen. In de tekst bij ieder werk vindt men meer informatie over de kunstenaar. Het is verder een introductie van alle belangrijke kunststromingen waardoor de lezer een beter inzicht krijgt in de historische ontwikkelingen, want na het Impressionisme volgden meer vernieuwende stromingen, zoals het Symbolisme, Expressionisme, Futurisme, Surrealisme, Dada, Abstracte kunst, Minimalisme, Pop Art en Post-Modernisme.

MEERDERE UITGAVEN VAN UITGEVERIJ TASCHEN EN LIBRERO VINDT U OP ONZE STANDAARD WEBSITE
EN
NATUURLIJK IN ONZE WINKEL

 

 

STANDAARD WEBSITE