In onze winkel vindt u vele aanbiedingen, o.a. titels van uitgeverij Taschen en Librero. Voor een uitgebreide keuze uit ons assortiment verwijzen wij naar de

STANDAARD WEBSITE
 
Nomadic Homes Taschen  
Nomadic Homes. Architecture on the Move
INT
gebonden, 544 pagina's
140 x 195 mm

 € 14,99

Mobiele woningen zijn er in alle soorten en maten, voor de rijken en de armen, voor de trendsetters en de pechvogels. Van woonplaats veranderen is als concept zo oud als de mensheid. Mensen verplaatsen zich met de seizoenen mee of, tegenwoordig wat gebruikelijker, voor hun vrijetijdsinvulling. Deze geïllustreerde uitgave bevat enkele van de opvallendste voorbeelden van nomadische woningen, van totaal vernieuwde Airstream-trailers via spectaculaire jachten zoals Motor Yacht A van Philippe Starck tot extremen als privévliegtuigen in de categorie A319 of Boeing 737, de vliegende paleisjes voor de enkeling die het zich kan permitteren. Aan het andere eind van het spectrum zien we vluchtelingenhuisvesting voor de mensen die gedwongen onderweg zijn, waaronder exemplaren van de architect Shigeru Ban, die de Pritzker Prize won.

 
 
De bucketlist
Kath Stathers
gebonden, 496 pagina's
227 x 170 mm
€ 19,95

In dit boek worden duizend verschillende ideeën voor jouw bucketlist gepresenteerd.
We beginnen op de noordpool en zakken steeds een breedtegraad af tot we bij de zuidpool zijn. Er zitten ideeën tussen die absoluut draaien om de bestemming, zoals het beklimmen van de Sigiriya in Sri Lanka, maar ook ideeën die als inspiratie kunnen dienen voor een activiteit op je eigen lijst, zoals een kijkje nemen in Memory Lane in Syracuse (VS) – al dan niet in persoon – om daarna je memoires te gaan schrijven.
Blader voor je je eigen lijst samenstelt door dit boek om inspiratie op te doen en kijk wat je het meest aanspreekt.
Er zijn geen regels voor het aantal punten op een bucketlist en je mag er op elk moment iets aan toevoegen.
Een bucketlist is een persoonlijke opsomming van de dingen die jij wilt doen en zien in je leven. Dus begin te dromen, maak plannen en ga ervoor!

 

Bruce Talamon. Soul. R&B. Funk.
Photographs 1972-1982
INT
gebonden, 376 pagina's
246 x 344 mm
€ 49,99

Ontmoet legendes als Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Donna Summer, The Jackson Five, Diana Ross, James Brown en Chaka Khan in deze collectie met grotendeels ongepubliceerde foto's uit de gouden eeuw van soul, r&b en funk. Deze collectie is afkomstig uit Taschen's superfly Collector's Edition en bevat alle glamour en groove van fotograaf Bruce Talamon.
Ook verkrijgbaar als Art Edition met een portfolio van vier prints, in een oplage van 500
Talamon zag het allemaal tijdens de gouden eeuw van Soul, R & B en funk. Gedurende de jaren 70 en vroege jaren 80 van de vorige eeuw, bevond deze jonge Afro-Amerikaanse fotograaf uit Los Angeles zich backstage en had hij toegang het hart van de muziekscene.
Hij had zijn eerste grote doorbraak in de vroege jaren zeventig en belandde als staffotograaf bij SOUL Newspaper in LA, net toen soul, R & B en funk algemeen geaccepteerd werden. Hij legde de repetities, soundchecks en opnamesessies  vast, maar ook de stille reflecterende momenten en het leven onderweg, en natuurlijk de spontane foto shoots en gedenkwaardige optredens.
Deze foto's geven een tijdperk weer dat beroemd is om zijn glamour, fantastische mode en uiterste toewijding aan de 'groove'.
Met inbegrip van bijna 300 foto's van 1972 tot 1982, worden de uitgebreide Talamon-archieven voor het eerst volledig gedetailleerd gepresenteerd.
Of je nu een diehard soul fan bent of een nieuwkomer die geïnteresseerd is in de esthetische magie van de jaren 70/80, de collectie straalt het aanstekelijke enthousiasme van die tijd uit.


 

 

STANDAARD WEBSITE