In onze winkel vindt u vele aanbiedingen, o.a. titels van uitgeverij Taschen en Librero. Voor een uitgebreide keuze uit ons assortiment verwijzen wij naar de

STANDAARD WEBSITE
 
Nomadic Homes Taschen  
Nomadic Homes. Architecture on the Move
INT
gebonden, 344 pagina's
242 x 317mm
 € 49,99

Mobiele woningen zijn er in alle soorten en maten, voor de rijken en de armen, voor de trendsetters en de pechvogels. Van woonplaats veranderen is als concept zo oud als de mensheid. Mensen verplaatsen zich met de seizoenen mee of, tegenwoordig wat gebruikelijker, voor hun vrijetijdsinvulling. Deze geïllustreerde uitgave bevat enkele van de opvallendste voorbeelden van nomadische woningen, van totaal vernieuwde Airstream-trailers via spectaculaire jachten zoals Motor Yacht A van Philippe Starck tot extremen als privévliegtuigen in de categorie A319 of Boeing 737, de vliegende paleisjes voor de enkeling die het zich kan permitteren. Aan het andere eind van het spectrum zien we vluchtelingenhuisvesting voor de mensen die gedwongen onderweg zijn, waaronder exemplaren van de architect Shigeru Ban, die de Pritzker Prize won.

 
 
De dood & het hiernamaals
Clifford A. Pickover
gebonden, 212 pagina's 170 x 223 mm
€ 14,95

In deze kroniek beschrijft Clifford A. Pickover de vele verschillende en in onze ogen soms bizarre opvattingen over de dood en het hiernamaals die in de loop van de geschiedenis zijn geformuleerd. Daarbij zoekt hij de grenzen op van de biologie, psychologie en natuurkunde, en behandelt hij uiteenlopende onderwerpen als de dodengoden van de Maya’s, mummies, grafschriften, reïncarnatie, de guillotine, euthanasie en kwantumonsterfelijkheid.

 

 

STANDAARD WEBSITE