STANDAARD WEBSITE

Ezelsoor Bredase Boekenmarkt

Veemarktstraat 52-54
4811 ZJ Breda
076-5220337
ezelsoor@ezelsoor.nl
www.ezelsoor.nl

Openingstijden:
maandag : 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag:
10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag:
10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag:
13.00 uur tot 17.00 uur
I.v.m. met de Singelloop zijn we zondag 6 oktober gesloten

Eigenaren:
A.A.M. Fikken
M. Fikken - Fitz Verploegh

Bereikbaarheid:
De Veemarktstraat is een zijstraat van de Grote Markt en ligt in het historische stadshart van Breda.
Onze winkel is goed bereikbaar; de verschillende busstations zijn dichtbij en het NS Centraal Station ligt op loopafstand. Ook kunt U een bewaakte fietsenstalling en diverse nietjes in de nabije omgeving vinden.

Parkeren:
U kunt Uw auto parkeren op de nabij gelegen parkeerterreinen Beyerd/Vlaszak en het Chassé- veld. In Breda is Mobielparkeren mogelijk.
Tevens is er de mogelijkheid om in de Chassé Parkeergarage + de Turfschipparking (onder de bioscoop) Uw auto te stallen.

Aangesloten bij:
N.B.B. : Nederlandse Boekverkopers Bond
B.O.B. : Bond van handelaren in Oude Boeken

Voorraad:
Onze sterk wisselende voorraad bestaat uit: Tweedehands boeken, Antiquarische boeken, Uitgeversrestanten/Ramsj, Speciale aanbiedingen van o.a. Icob /Atrium , Taschen /Librero, Könemann, Ullmann, Parragon, Steven Sterk / Tialda  etc.

Cadeaubonnen:
Nationale Boekenbonnen en VVV bonnen worden door ons geaccepteerd. Tevens geven wij een eigen boekenbon uit.

Beurzen:

U kunt ons op de eerste zondag van augustus, vinden op de Deventer Boekenmarkt

Bestelinfromatie:
Alle titels zijn in onze winkel verkrijgbaar. Als u een titel wilt bestellen/reserveren, kunt u uw reservering afhalen op ons ‘afhaaladres’ of ‘Pick up Point’ Veemarktstraat 52-54. Op bepaalde tijden kunt u zelfs met de auto voor komen rijden. (Laden en lossen). Ook kunnen wij u de bestelling toesturen. U dient dan wel rekening te houden met betaling vooraf en verzendkosten. Wij hanteren de tarieven van Post NL.

Zoeken
Om te zoeken op deze mobiele site en de de database op de desktoppagina, kunt u bijv. op het vergrootglas op uw tablet/smartphone drukken of op de drie onderliggende puntjes.
Hoe te handelen, hangt af van uw tablet/smartphone, de door u gebruikte browser en uw besturingssysteem ( Android of IOS).

STANDAARD WEBSITE